Mersin Doğanay Evden Eve Nakliyat

Asansörlü Taşıma, eşyaların binaya dış cepheden raylı sistemler sayesinde çelik halatlar yardımıyla taşınmasını sağlayan, eski yöntemlere göre daha hızlı ve kolaylık sunan bir taşıma şeklidir. Son zamanlarda yapıların hızla gelişmesi ve yüksek katların yayılması eşya taşıma hizmetinin eski yöntemlerde olduğu gibi personel gücüyle taşınmasını zorlaştırmıştır. Bina asansörlerinin de yük taşıma için uygun olmadığı durumlarda eşya taşıma hizmeti yüksek katlar için oldukça zor ve zahmetli olmuştur. Bir çok firma yüksek katlara eşya taşıma işini yapmayı reddetmekte veya yüksek fiyatlar vermekteydi. Bu nedenle, günümüzde daha çok gelişim gösteren asansörlü taşımacılık hizmeti sayesinde hem personel hem de müşterilerimiz için büyük bir kolaylık oluşturmuştur.

Yük taşıma asansörlerimiz sayesinde eşyalarınız hızlı ve güvenli taşınır. Asansörlü taşıma araçlarımız sayesinde hem eşyalarınıza hem de binaya zarar vermeden taşıma işini gerçekleştiriyoruz.

Asansörlü taşıma araçlarımızdan önce personel desteğiyle eşya taşımacılığı yapıldığı zamanlarda bir süre sonra personel yorgun düştüğü için eşyaları taşırken apartman boşluğunda çevreye ve eşyaya zarar verebilmekteydi. Bu durum bina sakinlerini de rahatsız edecek şekilde oluyordu. Aynı zamanda, günüzümde gerçekleştirdiğimiz asansörlü eşya taşıma hizmetine göre çok daha fazla maliyet oluşturmaktaydı. Şimdi ise aynı gün için 25. katta dahi olsa eşyalarınız birkaç saat içerisinde taşınmakta ve transfer süreci başlatılmaktadır.

Günümüz teknolojisinin taşıma firmalarına sunduğu en büyük hizmet olan asansörlü eşya taşımacılığı ile çok daha güvenli ve uygun fiyatlı nakliye hizmeti verebiliyoruz. Doğanay Asansörlü Taşıma ve Depolama firması olarak, filomuzda bulunan yük asansörleri sayesinde Mersin’de ve şehir dışında hizmet almak isteyen tüm kişi ve kurumlara operatörümüzle birlikte asansörlü taşıma veya asansör kiralam hizmeti sağlayabiliyoruz. (asansör kiralama hakkında bilgi için tıklayın)

Hem uygun fiyat hem de farklı yüksekliğe ulaşabilen asansörlü taşıma araçlarımızla Mersin asansörlü taşımacılık firmaları içersinde hem uygun fiyatlı hem de profesyonel hizmet sağlıyoruz.

Ayrıntlı bilgi için firma yetkililerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir