Mersin Doğanay Evden Eve Nakliyat

Eşyalarınız, taşıma işlemi öncesinde firma yetkililerimizce incelenip özelliğine göre paketleme malzemesi ve taşıyacak personel belirlenerek işleme alınır. Firma yetkilimiz ekspertiz hizmeti ile sizlere uygun gün ve saat içerisinde eşyaları gelip yerinde görerek veya eşyaların tamamını kayda alan bir video yardımı ile en uygun hizmeti belirlemektedir. (Ekspertiz hizmeti hakkında detaylı bilgi için ekspertiz hizmeti sayfamızı inceleyiniz.) Eşyaları detaylı olarak inceledikten sonra her bir eşyayı yapısı ve özelliğine uyacak şekilde malzemele kullanarak ambalajlıyoruz.

Beyaz Eşyaların Paketlenmesi

Beyaz eşyalarınız, elektronik, ağır ve hacimli olduğu için dikkatli ve itinalı bir ambalaj uyguluyoruz. İlk olarak eşyaların kirlenmemesi, toz ve leke tutmaması için maylon streçle sarıyoruz ve sonrasında hava kabarcıklı naylon patlatlarla açık alan kalmayacak şekilde sarıyoruz. Ardından koli bandı ile taşıma sırasında çözülmeyecek şekilde bantlıyoruz ve taşımaya hazır hale getiriyoruz. Aşağıdaki görselde beyaz eşya paketlemesini görebilirsiniz.

Cam Eşyaların Paketlenmesi Nasıl Yapılıyor?

Cam ve benzeri kırılacak eşyaları Doğanay Nakliyat’a özel sert yapılı koliler ile taşıyoruz. Bu koliler sayesinde cam eşyalarınız taşıma esnasında ve eşyaların araçla transferi sırasında sarsıntı dahi olsa kolay kolay kırılmayacaktır. Eşyalarınızın miktarına göre yeterli ölçü ve boyutlarda bulunan sert yapılı plastik kolilerimiz ile kırılgan eşyalarınız artık güvende.

Özellikle ev nakliyesi talebinin çok olduğu sektörümüzde en çok dikkat ettiğimiz konulardan biri olan eşya paketleme ve ambalajlama ile sizlere son derece kaliteli hizmet sağladığımızı bilmelisiniz. Güvenli ve garantili eşya taşıma için tüm çabamızla çalışıyoruz. En iyi paketleme hizmeti ile Mersin’de en iyi nakliye hizmetini bizden alabilirsiniz. Detaylı bilgi için paketleme sayfamızı inceleyiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir